A család borászatát saját szőlőtermelésére alapozza. Szőlőterületeinek 83 %-a 15 éven belül ültetett, I. osztályú földterület. A szőlőtermelési növényvédelem, a feldolgozás, erjesztés és érlelés során egyaránt kíméletes technológiát alkalmazunk. Kettős hűtéssel 0,2 bar nyomású pneumatikus préseléssel és a nemesacél és ászkos érlelés optimalizált hosszával tudja a fajtákra jellemző ízvilágot megőrizni és a vásárlóinak továbbadni. Családunk szeretné, ha boraink mindenki számára örömet szereznének, úgy ízeiben, mint díszcímkés palackjaink megjelenésében. Boraink remek ajándékként szolgálnak minden alkalomra, de étkezéseknél is kellemes élményeket szereznek. Fogyasszunk a különféle ételekhez hozzáillő borokat!

Fémcímkés

Válasszon exkluzív, díszüveges borainkból, amelyek még inkább ünnepélyesebbé teszik a családi, baráti összejöveteleket. A különféle alkalmi címkefeliratokkal felejthetetlenebbé teheti szerettei számára születésnapjukat, névnapjukat, házasságkötésüket, házassági évfordulójukat.

Papír címkés

Egy romantikus este, egy baráti beszélgetés elhagyhatatlan kelléke a jó bor……szeretettel ajánljuk ezen különleges alkalmakra kiváló minőségű borainkat!

Parafa címkés

Válasszon a különleges és barátságos parafacímkés borainkból, amelyek még inkább ünnepélyesebbé teszik a családi, baráti összejöveteleket. Személyre szóló ajándékával felejthetetlenné teheti az ünnepet.

Egyedi címkés

Lehetősége van egyedi kivitelű címkés bor készítésére is. Bármilyen elképzelése legyen, mi megvalósítjuk! (Esküvőre, Karácsonyra, céges rendezvényre, születésnapra!) Információért és árajánlatért keressen minket bizalommal.

Ajándék ötletek

Lepje meg szeretteit különleges ajándékkal! Szerezzen örömet egyedi, minőségi borainkkal, amelyeket különleges csomagolásban adhat át.

Borzselé, szőlődzsem

Borzseléinket egyedi recepttúránk alapján saját kézzel, nagy gondoskodással és odafigyeléssel készítjük három jellemző borból: Kékfrankos vörösbor, Kékfrankos Rosé és Ottonel Muskotály fehér borokból. Minőségi borokból készülnek, ezért tartalmazzák a bor összes jótékony hatását.